ILCE-7RM4A - AF 20/2.8 NEW |Kompatibilitetsoplysninger

AF 20/2.8 NEW

• Fås med Mount Adaptor.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Rystekompenseringen bliver 3-akset (tvær-/høj-/længdeakse) med SteadyShot INSIDE.
  • Selvom du kan udføre autofokus, er det nogle gange svært at fokusere på et motiv vha. denne funktion, når du optager mørke scener, eller når et motiv er placeret i hjørnerne af skærmen, eller er væsentligt ude af fokus.
  • Når du udfører kontinuerlig optagelse i tilstanden Hi+, Hi eller Mid, mens fokustilstanden er indstillet til AF-C, kan hastigheden af kontinuerlig optagelse være langsommere.

LA-EA4

• Fås med Mount Adaptor.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Hvis du bruger MF (manuel fokusering) i modus A (Aperture priority), S (Shutter priority) eller M (Manuelt) kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagelse. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Funktionen "Focal Plane Phase Detection AF" virker ikke.
  • Funktionen "EYE AF" virker ikke.
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Touch-autofokus fungerer ikke.
  • Rystekompenseringen bliver 3-akset (tvær-/høj-/længdeakse) med SteadyShot INSIDE.

LA-EA3

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Rystekompenseringen bliver 3-akset (tvær-/høj-/længdeakse) med SteadyShot INSIDE.

LA-EA2

• Fås med Mount Adaptor.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Hvis du bruger MF (manuel fokusering) i modus A (Aperture priority), S (Shutter priority) eller M (Manuelt) kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagelse. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Funktionen "Focal Plane Phase Detection AF" virker ikke.
  • Funktionen "EYE AF" virker ikke.
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Touch-autofokus fungerer ikke.
  • Rystekompenseringen bliver 3-akset (tvær-/høj-/længdeakse) med SteadyShot INSIDE.

LA-EA1

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Afhængigt af optagelsesforholdene er lysstyrken i billedet muligvis ikke jævn. Indstil funktionen [Front Curtain Shutter] på [Off].
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".
  • Rystekompenseringen bliver 3-akset (tvær-/høj-/længdeakse) med SteadyShot INSIDE.