ILCE-7S - SEL28F20 |Kompatibilitetsoplysninger

SEL28F20

FE 28mm F2
sample: SEL28F20
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Indstillingen [Lens Comp.: Distortion] (linsekompensation: forvrængning) vil blive indstillet til "Auto"
  • Synsvinklen kan blive større end andre modeller under fokusering. Denne ændring i synsvinklen kan være mere tydeligt, når fokuseringstilstanden er indstillet til kontinuerlig autofokus [Continuous AF] (AF-C) (inkl. Sportshandling [Sports Action] under funktionen Scenevalg (Scene Selection)). Dette påvirker ikke de reelt optagne billeder.
  • Når en dedikeret ultravidvinkelkonverter (SEL075UWC) monteres, bliver Exif-objektivnavnet navn registreret som "FE 21mm F2.8." Desuden registreres Exif-objektivnavnet som "FE 16mm F3.5 Fisheye", når den dedikerede fiskeøjekonverter (SEL057FEC) monteres.