ILME-FX6 - AF 24-105/3.5-4.5 (D) |Kompatibilitetsoplysninger

AF 24-105/3.5-4.5 (D)

LA-EA5

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA4

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA3

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA2

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA1

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen [Lens Comp] (linsekompensation) fungerer ikke.
  • Synsvinklen bliver smallere ned mod APS-C-størrelse.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.