NEX-3 - AF 24-50/4 NEW |Kompatibilitetsinformation

AF 24-50/4 NEW

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Funktionen för att flytta fokus från bakgrunden stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelningen. Om kamerans inbyggda programvara är av Ver.03 eller senare kan bländaren väljas före inspelning vid inspelning av filmer i läget A (prioriterad bländare).
  • SteadyShot stöds inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA4

• Finns med adapter.
  • Funktionen för att flytta fokus från bakgrunden stöds inte.
  • SteadyShot stöds inte.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Det är tillgängligt med kamerans inbyggda programvara Ver.05 eller senare.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder MF (manuellt fokus) kan bländaren ställas in före inspelning när du spelar in film i A-läget (prioriterad bländare).
  • Funktionerna [Smile Shutter] och [ansiktsavkänning] fungerar inte.
  • NEX-5, 3 och C3 med LA-EA4 finns endast tillgängliga med ett brett autofokusområde.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA3

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Funktionen för att flytta fokus från bakgrunden stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelningen. Om kamerans inbyggda programvara är av Ver.03 eller senare kan bländaren väljas före inspelning vid inspelning av filmer i läget A (prioriterad bländare).
  • SteadyShot stöds inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA2

• Finns med adapter.
  • Funktionen för att flytta fokus från bakgrunden stöds inte.
  • SteadyShot stöds inte.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Det är tillgängligt med kamerans inbyggda programvara Ver.05 eller senare.
  • Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning. Om du använder MF (manuellt fokus) kan bländaren ställas in före inspelning när du spelar in film i A-läget (prioriterad bländare).
  • Funktionerna [Smile Shutter] och [ansiktsavkänning] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA1

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • Funktionen för att flytta fokus från bakgrunden stöds inte.
  • Bländaren är fast under filminspelningen. Om kamerans inbyggda programvara är av Ver.03 eller senare kan bländaren väljas före inspelning vid inspelning av filmer i läget A (prioriterad bländare).
  • SteadyShot stöds inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].