NEX-5 - SEL50M28 |Kompatibilitetsoplysninger

SEL50M28

FE 50 mm F2.8 Macro
sample: SEL50M28
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Hvis man skubber fokustilstandsknappen til MF-position, ændres fokustilstandsindstillingen, men visning af fokustilstand på skærmen (LCD-skærm/søger) ændres ikke.
  • Fokus hold-knappen på objektivet fungerer ikke.
  • Når fokustilstandsknappen er indstillet til MF, mens AF er valgt på kabinettet, er fokustilstanden manuel, men MF-assistenten virker ikke. (AF virker heller ikke.)
  • Selv om fokusområdeindstillingskontakten er indstillet til zone i nærheden, vil optagelsesfokusområdet være det samme som Full.
  • Når autofokustilstanden er indstillet til andet end AF-C, og mængden af fokusbevægelser er stor, indtil fokus opnås, er eksponeringen nogle gange forkert, efter fokus opnås. Den korrekte eksponering kan opnås ved at trykke udløserknappen halvt ned igen eller ved at bruge AEL igen.
  • Når du står i standby i filmtilstand, og under filmoptagelse, skifter den til MF.