NEX-5 - SEL600F40GM |Compatibiliteitsinformatie

SEL600F40GM

FE 600mm F4 GM OSS
sample: SEL600F40GM

Bij gebruik van een lens die rechtstreeks op de camera is bevestigd:

• Wanneer je de schakelaar voor de scherpstelstand verplaatst naar MF (handmatige scherpstelling), zal de instelling van de scherpstelstand veranderen maar zal de weergave van de scherpstelstand op het scherm (LCD-monitor, zoeker) niet veranderen.
  • De instelling Optical SteadyShot op de lens zal de functie aan/uit schakelen, maar de instelling wordt niet weergegeven op het scherm (LCD-monitor, zoeker) en niet opgenomen in de EXIF-gegevens.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Wanneer de schakelaar voor de scherpstelstand op MF staat terwijl AF is geselecteerd aan de kant van de behuizing, staat de scherpstelling in de handmatige stand, maar zal MF Assist niet werken. (AF zal ook niet werken.)
  • Zelfs als de schakelaar voor het instellen van het scherpstellingsbereik is ingesteld op dichtbij, is het scherpstelbereik voor opname hetzelfde als in de positie Full.
  • Wanneer de autofocusmodus niet is ingesteld op AF-C en er veel beweging voor scherpstelling plaatsvindt voordat er daadwerkelijk is scherpgesteld, is de belichting na scherpstelling soms onjuist. Druk, om de juiste belichting te verkrijgen, de sluiterknop nogmaals half in of gebruik nogmaals AEL.
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen.
  • Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.

Bij gebruik van een teleconverterlens:

SEL14TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.

SEL20TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.