NEX-5T - AF 85/1.4 |Kompatibilitetsinformation

AF 85/1.4

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Photo Creativity fungerar inte.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Beroende på fotograferingsförhållandena kanske ljusstyrkan på bilden blir ojämn. Ställ funktionen Front Curtain Shutter [Främre ridåslutare] på Off [Av].
  • Funktionen Focal Plane Phase Detection AF [fassökande autofokus] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA4

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Photo Creativity fungerar inte.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Beroende på fotograferingsförhållandena kanske ljusstyrkan på bilden blir ojämn. Ställ funktionen Front Curtain Shutter [Främre ridåslutare] på Off [Av].
  • Om du använder manuellt fokus (MF) i något av lägena A (prioriterad bländare), S (prioriterad slutartid) eller M (manuellt) kan slutartiden och bländaren justeras under filminspelning. Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Funktionen Focal Plane Phase Detection AF [fassökande autofokus] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].
  • Det går inte att använda pekskärmsslutaren eller justera autofokus på pekskärmen.

LA-EA3

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Photo Creativity fungerar inte.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Beroende på fotograferingsförhållandena kanske ljusstyrkan på bilden blir ojämn. Ställ funktionen Front Curtain Shutter [Främre ridåslutare] på Off [Av].
  • Funktionen Focal Plane Phase Detection AF [fassökande autofokus] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].

LA-EA2

• Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Photo Creativity fungerar inte.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Beroende på fotograferingsförhållandena kanske ljusstyrkan på bilden blir ojämn. Ställ funktionen Front Curtain Shutter [Främre ridåslutare] på Off [Av].
  • Om du använder manuellt fokus (MF) i något av lägena A (prioriterad bländare), S (prioriterad slutartid) eller M (manuellt) kan slutartiden och bländaren justeras under filminspelning. Om du använder autofokus (AF) är bländaren fast inställd på F3.5 eller det största bländarvärdet om linsens största bländarvärde är mindre än F3.5 under filminspelning.
  • När du spelar in film med autofokus kan det hända att ljudet från objektivets rörelser också spelas in.
  • Funktionen Focal Plane Phase Detection AF [fassökande autofokus] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].
  • Det går inte att använda pekskärmsslutaren eller justera autofokus på pekskärmen.

LA-EA1

• Autofokus kan inte användas.
  • Finns med adapter.
  • SteadyShot stöds inte.
  • Bländarens funktionsljud spelas in med den interna mikrofonen.
  • Funktionen Photo Creativity fungerar inte.
  • Outside the A (Aperture priority), S (Shutter priority), and M (Manual) modes, the shutter speed and the aperture can not be adjusted during the movie recording.
  • Funktionen Lens Comp [objektivkompensation] fungerar inte.
  • Beroende på fotograferingsförhållandena kanske ljusstyrkan på bilden blir ojämn. Ställ funktionen Front Curtain Shutter [Främre ridåslutare] på Off [Av].
  • Funktionen Focal Plane Phase Detection AF [fassökande autofokus] fungerar inte.
  • Om [A-objektivet] sätts fast med monteringsadaptern fungerar inte funktionen MF Assist automatiskt när du vrider på fokusringen. Du kan förstora bilden genom att välja funktionen Focus Magnifier [Fokusförstoring] eller funktionen [MF Assist] till någon av knapparna i "Custom Key Settings" [Inställningar för anpassade knappar].