NEX-C3 - AF DT 18-70/3.5-5.6 (D) |Kompatibilitetsoplysninger

AF DT 18-70/3.5-5.6 (D)

LA-EA5

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Funktionen Photo Creativity fungerer ikke.
  • Blændeåbningen er fast under filmoptagelsen. Blændeåbningen kan vælges før optagelse,når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".

LA-EA4

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Funktionen Photo Creativity fungerer ikke.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Det er tilgængeligt med kamera-firmware ver. 02 eller senere.
  • Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan blændeåbningen vælges før optagelse, når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Funktionerne [Smile Shutter] og [Face Detection] virker ikke.
  • NEX-5, 3 og C3 med LA-EA4 er kun til rådighed ved bredt AF-område.
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".

LA-EA3

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Funktionen Photo Creativity fungerer ikke.
  • Blændeåbningen er fast under filmoptagelsen. Blændeåbningen kan vælges før optagelse,når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".

LA-EA2

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Funktionen Photo Creativity fungerer ikke.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Det er tilgængeligt med kamera-firmware ver. 02 eller senere.
  • Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan blændeåbningen vælges før optagelse, når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Funktionerne [Smile Shutter] og [Face Detection] virker ikke.
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".

LA-EA1

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Funktionen Photo Creativity fungerer ikke.
  • Blændeåbningen er fast under filmoptagelsen. Blændeåbningen kan vælges før optagelse,når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Hvis du monterer [A-monteringsobjektivet] med Mount Adaptor, virker MF-assistentfunktionen ikke automatisk, når du drejer fokusringen. Du kan forstørre billedet ved at vælge funktionen [Focus Magnifier] eller [MF Assist] til en hvilken som helst tast i "Custom Key Settings (standard tastindstillingerne)".