NEX-FS700 - AF APO 70-200/2.8 G (D) SSM |Kompatibilitetsoplysninger

AF APO 70-200/2.8 G (D) SSM

LA-EA5

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges. (orig : Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges.* Med et A-monteringsobjektiv påmonteret bliver autofokushastigheden langsommere end med et E-monteringsobjektiv. (Det tager ca. 2 til 7 sekunder (baseret på Sony's målestandarder)). Det kan variere afhængigt af emnerne eller lysstyrken i optagelsesmiljøet.)* Automatisk fokusering virker ikke, når der optages film.)
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA4

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan blændeåbningen vælges før optagelse, når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA3

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges. (orig : Funktionen automatisk fokusering (AF-S (single AF)) kan bruges.* Med et A-monteringsobjektiv påmonteret bliver autofokushastigheden langsommere end med et E-monteringsobjektiv. (Det tager ca. 2 til 7 sekunder (baseret på Sony's målestandarder)). Det kan variere afhængigt af emnerne eller lysstyrken i optagelsesmiljøet.)* Automatisk fokusering virker ikke, når der optages film.)
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA2

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan blændeåbningen vælges før optagelse, når der optages film i modus A (Aperture priority).
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.

LA-EA1

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.
  • Objektivets driftstøj, som f.eks. under zoom og fokusering, kan blive optaget under filmoptagelse.
  • Autofokus fungerer i fototilstand, når firmwaren i monteringsadapteren (LA-EA1) er blevet opgraderet til version 0.2 eller nyere. ・Autofokus er langsommere, når A-mount-objektivet er monteret end ved brug af E-mount-objektivet. (ca. 2 til 7 sekunder (baseret på Sony målestandard). Varierer afhængigt af motivet og lysforholdene ved optagelsen).
  • Automatisk irisjustering er ikke tilgængelig i filmtilstand.
  • Ændring af iris under optagelse kan resultere i driftstøj eller gøre skærmen lysere under brug.