NEX-FS700 - SELP18110G |Compatibiliteitsinformatie

SELP18110G

E PZ 18-110mm F4 G OSS
  • De instelling Optical SteadyShot op de lens zal de functie aan/uit schakelen, maar de instelling wordt niet weergegeven op het scherm (LCD-monitor, zoeker) en niet opgenomen in de EXIF-gegevens.
  • De draairichting van de zoomlens kan niet worden toegewezen
  • Wanneer je de diafragmaring schakelt tussen automatische diafragmamodus en handmatige diafragmamodus is de schermweergave mogelijk tijdelijk verstoord en moet de scherpstelpositie worden teruggezet. Je kunt deze gebruiken door de systeemsoftware op de camera te upgraden naar versie 2.1 of hoger (behalve voor versie 3.00).
  • Bij opnamen in de handmatige diafragmamodus worden de Exif-lensnaam en het maximale lensdiafragma niet correct opgenomen. Je kunt deze gebruiken door de systeemsoftware op de camera te upgraden naar versie 2.1 of hoger (behalve voor versie 3.00).
  • In de handmatige diafragmamodus is de diafragmawaarde de waarde die is ingesteld met de diafragmaring, ongeacht de belichtingsmodus. Je kunt deze gebruiken door de systeemsoftware op de camera te upgraden naar versie 2.1 of hoger (behalve voor versie 3.00