NEX-VG10 - SELP18110G |Kompatibilitetsinformation

SELP18110G

E PZ 18-110mm F4 G OSS
  • Vinkeln på stativmonteringen måste justeras på lämpligt sätt för att det ska gå att sätta fast objektivet på videokamerans hölje.
  • Inställningen för optisk SteadyShot på objektivet sätter på/stänger av funktionen, men inställningen återspeglas inte på skärmvisningen (LCD-skärm/sökare) och registreras inte heller i EXIF-data.
  • Om du flyttar fokusringen till läget FULL MF ändras fokuslägets inställning, men visningen av fokusläge på skärmen (LCD-skärm/sökare) ändras inte.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] kanske visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) blinkar en kort stund och fokuspositionen kanske återställs.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] registreras inte Exif-värdena för objektivmodell och högsta bländarvärde korrekt.
  • När bländarringen är inställd på läget Manual Iris [Manuell bländare] ställs bländarvärdet till det värde som bländarringen visar, oavsett exponeringsläge.
  • Om du roterar bländarringen utökas inte tiden innan kameran försätts i strömsparläge.