NEX-VG30 - SAL50M28 |Kompatibilitetsoplysninger

SAL50M28

50mm F2.8 Macro
sample: SAL50M28

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagningen. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. (Lukkerhastigheden kan justeres.)
  • Fokusområdet kan ikke vælges vilkårligt.

LA-EA3

• Autofokusering kan ikke anvendes.
  • Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.

LA-EA2

• Fås med Mount Adaptor.
  • SteadyShot understøttes ikke.
  • Driftslyden på blænderen optages med den indvendige mikrofon.
  • Når du optager film med automatisk fokusering, optages støjen fra linsestyringen muligvis.
  • Hvis du bruger MF (manuel fokus), kan lukkerhastigheden og blændeåbningen reguleres under filmoptagningen. Hvis du bruger AF (automatisk fokusering), fastfryses blændeåbningen på F3.5 eller på den største åbning under filmoptagelse, hvis linsens største åbning er mindre end F3.5. (Lukkerhastigheden kan justeres.)