NEX-VG900 - SEL24F28G |Compatibiliteitsinformatie

SEL24F28G

FE 24mm F2.8 G
sample: SEL24F28G
  • SteadyShot wordt niet ondersteund.
  • De functie "Focal Plane Phase Detection AF" (fasedetectie automatische scherpstlling) werkt niet.
  • Exif "brandpuntafstand" wordt niet opgenomen.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Wanneer je de instelling van de irisring schakelt tussen automatische en handmatige irismodus, kan de weergave op het scherm (LCD-monitor, zoeker) gedurende een korte seconde lang knipperen en kan de scherpstelstand worden gereset
  • Wanneer de irisring is ingesteld in de handmatige irismodus, worden het lensmodel en de max. diafragma van de Exif niet correct opgenomen.
  • Wanneer de irisring is ingesteld op de handmatige irismodus, wordt de diafragmawaarde ingesteld op de waarde die de irisring aangeeft, ongeacht de belichtingsmodus.
  • Als je de irisring draait, wordt de tijd voor de energiebesparing niet verlengd.