SEL100400GM - NEX-5R |Kompatibilitetsinformation

NEX-5R

När ett objektiv är monterat direkt på kameran:

• Exif (brännvidden) registreras med kamerasystemets programvara version 1.02 eller senare.
  • Inställningen för optisk SteadyShot på objektivet sätter på/stänger av funktionen, men inställningen återspeglas inte på skärmvisningen (LCD-skärm/sökare) och registreras inte heller i EXIF-data.
  • Knappen "Focus hold" på objektivet fungerar inte.
  • Fast Hybrid AF är tillgängligt i mittområdet med systemprogramvara version 1.03 eller senare.
  • Objektivnamn i Exif-data kommer inte att lagras på rätt sätt.

När en telekonverter används:

SEL14TC

• Kameran kan vara ur fokus när den är i läget Kontinuerlig AF.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt.
  • AF med fasavkänning på fokalplanet kan inte användas för brännvidder med maximal bländare på f7,1 eller högre. Kontrast-AF används i stället.

SEL20TC

• Kameran kan vara ur fokus när den är i läget Kontinuerlig AF.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt.
  • AF med fasavkänning på fokalplanet kan inte användas. Kontrast-AF används i stället.