SEL200600G - NEX-6 |Kompatibilitetsoplysninger

NEX-6

Når der anvendes et objektiv direkte monteret på kameraet:

• Exif [brændvidde] optages med kamerasystemsoftware ver.1.02 eller senere.
  • Optisk SteadyShot-indstilling på objektivet aktiverer/deaktiverer funktionen, men indstillingen vises ikke på skærmvisningen (LCD-skærm/søger), og optages heller ikke i EXIF-data.
  • Fokus hold-knappen på objektivet fungerer ikke.
  • Fast Hybrid AF er tilgængelig i midterområdet med systemsoftware ver.1.03 eller senere.
  • Selv om fokusområdeindstillingskontakten er indstillet til zone i nærheden, vil optagelsesfokusområdet være det samme som Full.
  • Kameraet kan være ude af fokus, når det er indstillet til Kontinuerlig AF.

Når der anvendes et telekonverterobjektiv:

SEL14TC

• Kameraet kan være ude af fokus, når det er indstillet til Kontinuerlig AF.
  • Brændvidden og den maksimale blænde for Exif-objektivnavet vil blive opført ved brug af forstørrelsesværdier. Men når blændeværdierne ganget med forstørrelse er 10 eller højere, bliver de ikke vist korrekt.
  • Fokusplan med faseregistrering AF kan ikke bruges, så Kontrast-AF anvendes.

SEL20TC

• Kameraet kan være ude af fokus, når det er indstillet til Kontinuerlig AF.
  • Brændvidden og den maksimale blænde for Exif-objektivnavet vil blive opført ved brug af forstørrelsesværdier. Men når blændeværdierne ganget med forstørrelse er 10 eller højere, bliver de ikke vist korrekt.
  • Fokusplan med faseregistrering AF kan ikke bruges, så Kontrast-AF anvendes.