SEL20F18G - NEX-FS700 |Kompatibilitetsinformation

NEX-FS700

• SteadyShot stöds inte.
  • Om du flyttar fokuslägesomkopplaren till MF-läget ändras fokuslägets inställning, men fokuslägets visning på skärmen (LCD-skärm/sökare) ändras inte.
  • Knappen "Focus hold" på objektivet fungerar inte.
  • När fokuslägesomkopplaren ställs in på MF och AF har valts på själva kameran, är fokusläget manuellt men fokusdistansen visas inte. (AF kommer inte heller att fungera.)
  • Om du ställer in kamerans skärpeknapp på MAN och trycker på PUSH AUTO när objektivets skärpeläge är inställt på MF stängs MF-visningen av, men AF fungerar inte.
  • När bländarringen vrids mellan automatiskt bländarläge och manuellt bländarläge kan det hända att skärmvisningen tillfälligt förvrängs och fokuspunkten återställs. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).
  • När du fotograferar i manuellt bländarläge registreras Exif-objektivets namn och maximal bländaröppning inte korrekt. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).
  • I det manuella bländarläget är bländartalet det värde som ställs in med bländarringen oavsett exponeringsläge. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).