SEL24F28G - NEX-F3 |Kompatibilitetsinformation

NEX-F3

• SteadyShot stöds inte.
  • Ställ in inställningen Lens Comp. [Objektivkompensation] på "Auto". Det reducerar skuggor i hörnen och distortion. Med den fasta programvaran ver.1.01 eller senare ställs inställningen Lens Comp.: Distortion [Objektivkompensation: Distortion] in på "Auto"
  • Knappen "Focus hold" på objektivet fungerar inte.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] kanske visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) blinkar en kort stund och fokuspositionen kanske återställs.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] registreras inte Exif-värdena för objektivmodell och högsta bländarvärde korrekt.
  • När bländarringen är inställd på läget Manual Iris [Manuell bländare] ställs bländarvärdet till det värde som bländarringen visar, oavsett exponeringsläge.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Autobländare] och Manual Iris [Manuell bländare] under filminspelning avbryts inspelningen.
  • Om du roterar bländarringen utökas inte tiden innan kameran försätts i strömsparläge.
  • När bländarringen är inställd på manuellt läge fungerar inte Background Defocus Control [Kontroll av bakgrundsoskärpa] i Photo Creativity korrekt, men visningen på skärmen ser ut som vanligt.