SEL35F14Z - NEX-6 |Kompatibilitetsinformation

NEX-6

• SteadyShot stöds inte.
  • Exif (brännvidden) registreras med kamerasystemets programvara version 1.02 eller senare.
  • Fast Hybrid AF är tillgängligt i mittområdet med systemprogramvara version 1.03 eller senare.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] kanske visningen på skärmen (LCD-skärm/sökare) blinkar en kort stund och fokuspositionen kanske återställs.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Automatisk bländare] och Manual Iris [Manuell bländare] registreras inte Exif-värdena för objektivmodell och högsta bländarvärde korrekt.
  • När bländarringen är inställd på läget Manual Iris [Manuell bländare] ställs bländarvärdet till det värde som bländarringen visar, oavsett exponeringsläge.
  • När bländarringen växlar mellan lägena Auto Iris [Autobländare] och Manual Iris [Manuell bländare] under filminspelning avbryts inspelningen.
  • Om du roterar bländarringen utökas inte tiden innan kameran försätts i strömsparläge.
  • När bländarringen är inställd på manuellt läge fungerar inte Background Defocus Control [Kontroll av bakgrundsoskärpa] i Photo Creativity korrekt, men visningen på skärmen ser ut som vanligt.