SEL400F28GM - NEX-F3 |Compatibiliteitsinformatie

NEX-F3

Bij gebruik van een lens die rechtstreeks op de camera is bevestigd:

• De instelling Optical SteadyShot op de lens zal de functie aan/uit schakelen, maar de instelling wordt niet weergegeven op het scherm (LCD-monitor, zoeker) en niet opgenomen in de EXIF-gegevens.
  • De knop Focus Hold (focus vasthouden) op de lens werkt niet.
  • Zelfs als de schakelaar voor het instellen van het scherpstellingsbereik is ingesteld op dichtbij, is het scherpstelbereik voor opname hetzelfde als in de positie Full.
  • Wanneer de autofocusmodus niet is ingesteld op AF-C en er veel beweging voor scherpstelling plaatsvindt voordat er daadwerkelijk is scherpgesteld, is de belichting na scherpstelling soms onjuist. Druk, om de juiste belichting te verkrijgen, de sluiterknop nogmaals half in of gebruik nogmaals AEL.
  • De namen van Exif-lenzen worden niet correct opgenomen.

Bij gebruik van een teleconverterlens:

SEL14TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.

SEL20TC

• Het beeld kan onscherp worden wanneer de camera wordt ingesteld op Continue AF.
  • De brandpuntsafstand en het maximale diafragma voor de Exif-lens worden weergegeven met behulp van vergrotingswaarden. Als de diafragmawaarden keer de vergroting echter meer dan 10 zijn, worden ze niet correct weergegeven.