SEL50F14Z - ILCE-7S |Kompatibilitetsoplysninger

ILCE-7S

• SteadyShot understøttes ikke.
  • Synsvinklen kan blive større end andre modeller under fokusering. Denne ændring i synsvinklen kan være mere tydeligt, når fokuseringstilstanden er indstillet til kontinuerlig autofokus [Continuous AF] (AF-C) (inkl. Sportshandling [Sports Action] under funktionen Scenevalg (Scene Selection)). Dette påvirker ikke de reelt optagne billeder.
  • Når kameraets eksponeringstrin er indstillet på basis af 0.5 stop, og Iris-ringen på objektivet indstilles på basis af 0.3 stop, vises skærmbilledet (LCD-skærm/søger) og visningen af Exif på basis af 0.5 stop, og de kan afvige fra den faktiske blændeværdi.
  • Blændeværdien registreres ikke korrekt, når du registrerer indstillinger med Memory-funktionen.
  • I standby i filmtilstand og under filmoptagelse skifter objektivet til MF-tilstand. Hvis du opdaterer kamerasystemsoftwaren til version 3.10 eller nyere, aktiveres AF.