SEL50M28 - ILCE-6000 |Kompatibilitetsinformation

ILCE-6000

• SteadyShot stöds inte.
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.
  • I filmlägets viloläge och under filminspelning växlar objektivet till MF-läge. AF är aktiverat om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.
  • I fokusläge går det inte att välja AF-A. AF med fasavkänning på fokalplanet stöds inte. Du kan använda AF-A och AF med fasavkänning på fokalplanet om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.