SEL600F40GM - ILCE-5100 |Kompatibilitetsinformation

ILCE-5100

När ett objektiv är monterat direkt på kameran:

• När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du får korrekt exponering om du trycker ned slutarknappen halvvägs eller använder AEL igen.
  • Objektivnamn i Exif-data kommer inte att lagras på rätt sätt. Uppdatera kamerans systemprogramvara till Ver. 3.10 eller senare för att namnen ska visas på rätt sätt.
  • Kameran kan vara ur fokus när den är i läget Kontinuerlig AF.

När en telekonverter används:

SEL14TC

• Kameran kan vara ur fokus när den är i läget Kontinuerlig AF.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt. Namnet på själva objektivet anges tillsammans med telekonverterns namn om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.

SEL20TC

• Kameran kan vara ur fokus när den är i läget Kontinuerlig AF.
  • Brännvidden och maximal bländare i Exif-objektivets namn anges med förstoringsvärden. Men när bländartalet som multipliceras med förstoringen är 10 eller högre visas det inte på rätt sätt. Namnet på själva objektivet anges tillsammans med telekonverterns namn om du uppdaterar kamerans systemprogramvara till version 3.10 eller senare.