SEL70200GM - ILCE-7 |Kompatibilitetsoplysninger

ILCE-7

Når der anvendes et objektiv direkte monteret på kameraet:

• Fast Hybrid AF er tilgængelig med systemsoftware ver.1.02 eller senere.
  • Der kommer en funktion til rystekompensering i systemsoftwaren ver.1.02 eller senere.
  • Du kan bruge fokusfastholdelsesknappen med systemsoftwareversionen 1.02 eller nyere installeret på kameraet.
  • Du kan bruge fokusområdekontakten med systemsoftwareversionen 1.02 eller nyere installeret på kameraet.
  • Exif-objektivnavne vil ikke blive registreret korrekt. Opdater systemsoftwaren på kameraet til ver. 3.10 eller senere for at sikre korrekt visning.

Når der anvendes et telekonverterobjektiv:

SEL14TC

• Brændvidden og den maksimale blænde for Exif-objektivnavet vil blive opført ved brug af forstørrelsesværdier. Men når blændeværdierne ganget med forstørrelse er 10 eller højere, bliver de ikke vist korrekt. Hvis du opdaterer kamerasystemsoftwaren til version 3.10 eller nyere, vil navnet på selve objektivet blive opført sammen med navnet på telekonverteren.

SEL20TC

• Brændvidden og den maksimale blænde for Exif-objektivnavet vil blive opført ved brug af forstørrelsesværdier. Men når blændeværdierne ganget med forstørrelse er 10 eller højere, bliver de ikke vist korrekt. Hvis du opdaterer kamerasystemsoftwaren til version 3.10 eller nyere, vil navnet på selve objektivet blive opført sammen med navnet på telekonverteren.