SEL90M28G - ILCE-7 |Kompatibilitetsoplysninger

ILCE-7

• Fast Hybrid AF er tilgængelig med systemsoftware ver.1.02 eller senere.
  • Der kommer en funktion til rystekompensering i systemsoftwaren ver.1.02 eller senere.
  • Du kan bruge fokusfastholdelsesknappen med systemsoftwareversionen 1.02 eller nyere installeret på kameraet.
  • Du kan bruge fokusområdekontakten med systemsoftwareversionen 1.02 eller nyere installeret på kameraet.
  • Når autofokustilstanden er indstillet til andet end AF-C, og mængden af fokusbevægelser er stor, indtil fokus opnås, er eksponeringen nogle gange forkert, efter fokus opnås. Du kan bruge dette med systemsoftwareversion 1.20 eller nyere installeret i kameraet.
  • Når du bruger knappen AF/MF på kameraet i MF-tilstand, ændres oplysningerne, der vises på LCD-skærmen og i søgeren, til AF, men AF fungerer ikke. Du kan bruge det ved at opdatere systemsoftwaren til version 1.02 eller nyere på kameraet.