SEL90M28G - ILCE-7R |Kompatibilitetsinformation

ILCE-7R

• Brytaren för skakkompensering är tillgänglig med systemprogramvara version 1.02 eller senare.
  • Du kan använda knappen focus hold med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.
  • Du kan använda focus range-växlaren (fokusområde) med version 1.02 eller senare av systemprogramvaran installerad på kameran.
  • När autofokusläget är inställt på någonting annat än AF-C och fokusrörelsen är stor innan skärpan ställts in, kan exponeringen bli felaktig när skärpan ställts in. Du kan använda det här med version 1.20 eller senare av kamerans systemprogramvara.
  • När du använder AF/MF-knappen på kameran i MF-läget växlar informationsvisningen på LCD-skärmen och i sökaren över till AF, men AF fungerar inte. Du kan använda den om du uppdaterar systemprogramvaran till version 1.02 eller senare på kameran.