SEL90M28G - NEX-FS700 |Kompatibilitetsoplysninger

NEX-FS700

• Optisk SteadyShot-indstilling på objektivet aktiverer/deaktiverer funktionen, men indstillingen vises ikke på skærmvisningen (LCD-skærm/søger), og optages heller ikke i EXIF-data.
  • Fokus hold-knappen på objektivet fungerer ikke.
  • Hvis du indstiller MF-tilstanden på objektivet, når fokusindstillingen er Auto på kameraet, fungerer MF, men afstanden til motivet vises ikke.
  • Hvis du indstiller kameraets FOCUS-kontakt til MAN og trykker på PUSH AUTO med objektivet i MF, slukker MF-skærmen, men AF fungerer ikke.