SELP18110G - NEX-FS700 |Kompatibilitetsinformation

NEX-FS700

• Inställningen för optisk SteadyShot på objektivet sätter på/stänger av funktionen, men inställningen återspeglas inte på skärmvisningen (LCD-skärm/sökare) och registreras inte heller i EXIF-data.
  • Zoomobjektivets rotationsriktning kan inte ställas in
  • När bländarringen vrids mellan automatiskt bländarläge och manuellt bländarläge kan det hända att skärmvisningen tillfälligt förvrängs och fokuspunkten återställs. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).
  • När du fotograferar i manuellt bländarläge registreras Exif-objektivets namn och maximal bländaröppning inte korrekt. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).
  • I det manuella bländarläget är bländartalet det värde som ställs in med bländarringen oavsett exponeringsläge. Du kan använda den genom att uppgradera kamerans systemprogramvara till ver. 2.1 eller senare (förutom ver. 3.00).