DSC-HX90V : Stuur afbeeldingen

• Verzenden naar smartphone

Gebruik de camera voor de bediening hiervan.
    (1) Druk op de knop MENU op de camera
    (2) Selecteer (Wi-Fi) > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op smartphone]
    (3) De camera-afbeeldingen worden weergegeven op de smartphone. Selecteer de gewenste afbeeldingen en verzend ze via je smartphone
    Opmerking: XAVC-S- en AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden
    (1) Druk op de knop voor de afspeelmodus.
    (2) Druk op MENU en selecteer [Netwerk] of [Draadloos] > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op camera] of [Selecteren op smartphone].

Opmerking: AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden.
    Opmerking: als het menu niet over de optie [Netwerk]/[Draadloos] beschikt, selecteer je [Bewerken/kopiëren].

• RAW-beelden zullen worden geconverteerd naar JPEG en verzonden. Wanneer [RAW & JPEG] of [RAW & HEIF] is geselecteerd, worden alleen JPEG- of HEIF-beelden verzonden.
    • Ondersteunt alleen mp4-bestanden
  • Automatisch foto's van de camera naar een smartphone overdragen

Je kunt de Sync to Smartphone-app (synchroniseren met smartphone) op de camera gebruiken om automatisch foto's van de camera over te dragen.* Je kunt geen video overdragen
    Je moet eerst de smartphone registreren die je foto's zal ontvangen via de Sync tot Smartphone-app (synchroniseren met smartphone)

1. Nadat je opnamen hebt gemaakt, schakel je de camera uit en start je Imaging Edge Mobile op je smartphone
    2. Leg de camera en de smartphone dicht bij elkaar neer of draag beide apparaten met je mee om de overdracht te starten
    3. Wanneer de overdracht is voltooid, wordt de camera automatisch uitgeschakeld

*Mogelijk moet Sync to Smartphone worden geïnstalleerd, afhankelijk van de camera

• RAW-beelden zullen worden geconverteerd naar JPEG en verzonden. Wanneer [RAW & JPEG] of [RAW & HEIF] is geselecteerd, worden alleen JPEG- of HEIF-beelden verzonden.
  • Gebruik je smartphone om je afbeeldingen op de camera te bekijken

Gebruik hiervoor het scherm van de smartphone.
    Dit wordt weergegeven wanneer je (Instellingen) en [Camera-afbeeldingen tonen] selecteert.

• Om de functie te gebruiken, moet u de laatste versie van Intelligente afstandsbed. van PlayMemories Camera Apps installeren.
      > PlayMemories Camera Apps
    • AVCHD Unsupported
    • Het geluid kan niet worden afgespeeld.
  • Gebruik je smartphone om afbeeldingen van de camera naar je smartphone te kopiëren

Gebruik hiervoor het scherm van de smartphone.

Voor Android

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een kopieermethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer kopiëren
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Meerdere beelden kopiëren
    Selecteer een datum → rechtsboven → [Te kopiëren elementen selecter.] → Selecteer beelden om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Kopiëren op datum
    Selecteer rechtsboven → [Te kopiëren elementen selecter. ] → Selecteer een datum → -pictogram (kopiëren)

Voor iPhone/iPad

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een kopieermethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer kopiëren
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Meerdere beelden kopiëren
    Selecteer een datum → -pictogram (kopiëren) → Te kopiëren beelden select. → [Kopiëren]

- Kopiëren op datum
    Selecteer het -pictogram (kopiëren) → Selecteer een datum → [Kopiëren]

• Om de functie te gebruiken, moet u de laatste versie van Intelligente afstandsbed. van PlayMemories Camera Apps installeren.
      > PlayMemories Camera Apps
    • Ondersteunt alleen mp4-bestanden