DSC-HX90V : Beelden wissen

• Een smartphone gebruiken om afbeeldingen van de camera te verwijderen

Gebruik hiervoor het scherm van de smartphone.

Voor Android

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een wismethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer wissen
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te wissen → rechtsboven → [Wissen]

- Meerdere beelden wissen
    Selecteer een datum → rechtsboven → [Te verwijderen elementen select.] → Selecteer beelden om te wissen → -pictogram (wissen)

- Wissen op datum
    Selecteer rechtsboven → [Te verwijderen elementen selecter. ] → Selecteer een datum → -pictogram (wissen)

Voor iPhone/iPad

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een kopieermethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer kopiëren
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te wissen → -pictogram (wissen)

- Meerdere beelden kopiëren
    Selecteer een datum → -pictogram (wissen) → Te verwijderen beelden select. → [Wissen]

- Kopiëren op datum
    Selecteer het -pictogram (wissen) → Selecteer een datum → [Wissen]

• Om de functie te gebruiken, moet u de laatste versie van Intelligente afstandsbed. van PlayMemories Camera Apps installeren.
      > PlayMemories Camera Apps
    • AVCHD Unsupported