HDR-CX625 : Opnamen op afstand

• Verbinding maken met behulp van de QR-code
    1. Op de camera : Selecteer [Besturen m. smartph.] in het MENU →  (Netwerkinstellingen), of MENU → [Draadloos] → [-functie].
    2. Op de smartphone : Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en ga als volgt verder.

Nadat Imaging Edge Mobile is geïnstalleerd

[Andere dan bovenstaande modellen] → [Verbinding/registratie van camera]

Een tweede (of volgende) camera toevoegen aan een eerder geïnstalleerde versie van Imaging Edge Mobile

[Verbinding/registratie van camera] → [Andere modellen registreren]

3. Op de smartphone : Selecteer [QR Code scannen] en scan vervolgens de QR-code die op de camera wordt afgebeeld met behulp van uw smartphone.

Raadpleeg <De camera op afstand bedienen> voor de bedieningsinstructies.

• Verbinding maken via Wi-Fi met behulp van een SSID en wachtwoord
    1. Op de camera : Selecteer [Besturen m. smartph.] in het MENU →  (Netwerkinstellingen), of MENU → [Draadloos] → [-functie].
    2. Op de smartphone : Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en ga als volgt verder.

Nadat Imaging Edge Mobile is geïnstalleerd

[Andere dan bovenstaande modellen] → [Verbinding/registratie van camera]

Een tweede (of volgende) camera toevoegen aan een eerder geïnstalleerde versie van Imaging Edge Mobile

[Verbinding/registratie van camera] → [Andere modellen registreren]

3. Op de smartphone : Selecteer [Verbinden met behulp van het SSID/wachtwoord van de camera] → [SSID/wachtwoord invoeren] en voer vervolgens de SSID (DIRECT-xxxx: xxxx) en het wachtwoord in die op de camera worden afgebeeld.

Raadpleeg <De camera op afstand bedienen> voor de bedieningsinstructies.

• Verbinding maken via Wi-Fi met behulp van NFC

Deze verbindingsmethode is alleen beschikbaar voor NFC-compatiblele Android-apparaten en de iPhone 7 en latere modellen.

1. Op de smartphone : Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en ga als volgt verder.

Nadat Imaging Edge Mobile is geïnstalleerd

[Andere dan bovenstaande modellen] → [Verbinding/registratie van camera]

Een tweede (of volgende) camera toevoegen aan een eerder geïnstalleerde versie van Imaging Edge Mobile

[Verbinding/registratie van camera] → [Andere modellen registreren]

2. Op de smartphone : Selecteer [Verbinden met de camera via One-touch (NFC)] → [Tik hier].
    3. Op de camera : Schakel de camera over naar de opnamemodus en zorg dat de markering [N] op de monitor zichtbaar is. Houd vervolgens de smartphone tegen de camera.

Raadpleeg <De camera op afstand bedienen> voor de bedieningsinstructies.

• Als de camera en de smartphone al zijn verbonden

Als de camera en de smartphone al zijn verbonden via Wi-Fi voordat u Imaging Edge Mobile opent, wordt de naam van de camera vermeld op de [Cameralijst]. Tik op [Starten] rechts naast de naam van de camera.