HDR-CX625 : Afbeeldingen verzenden of verwijderen

• Verzenden naar smartphone

Gebruik de camera voor de bediening hiervan.
    (1) Druk op de knop MENU op de camera
    (2) Selecteer (Wi-Fi) > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op smartphone]
    (3) De camera-afbeeldingen worden weergegeven op de smartphone. Selecteer de gewenste afbeeldingen en verzend ze via je smartphone
    Opmerking: XAVC-S- en AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden
    (1) Druk op de knop voor de afspeelmodus.
    (2) Druk op MENU en selecteer [Netwerk] of [Draadloos] > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op camera] of [Selecteren op smartphone].

Opmerking: AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden.
    Opmerking: als het menu niet over de optie [Netwerk]/[Draadloos] beschikt, selecteer je [Bewerken/kopiëren].

• Ondersteunt alleen mp4-bestanden