ILCE-1 : Stuur afbeeldingen

* U kunt Imaging Edge Mobile niet gebruiken op een camera met systeemsoftwareversie 2.00 of hoger. Gebruik in plaats daarvan Creators’ App.
> Ondersteuning voor Creators’ App

• Verzenden naar smartphone
    1. Op de camera : Druk op de knop (Afspelen) voor de afspeelmodus.
    2. Op de camera : Druk op de knop (Verzenden).
      Als u de knop Verzenden niet kunt gebruiken vanwege de customknopinstellingen, of als u het formaat, enz. wilt veranderen van de beelden die moeten worden verzonden, selecteert u MENU → (Netwerk) → [Smartph.verbind.] → [ Op cam. sel.+verz.] en voert u de noodzakelijke bedieningen uit.
    3. Op de camera : Selecteer de beelden die u wilt overdragen. Een QR-code wordt afgebeeld op de camera.
    4. Op de smartphone : Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en ga als volgt verder.

Nadat Imaging Edge Mobile is geïnstalleerd

[Andere dan bovenstaande modellen] → [Verbinding/registratie van camera]

Een tweede (of volgende) camera toevoegen aan een eerder geïnstalleerde versie van Imaging Edge Mobile

[Verbinding/registratie van camera] → [Andere modellen registreren]

5. Op de smartphone :

Verbinden met een nieuwe camera

Selecteer [QR Code scannen]* en scan vervolgens de QR-code die op de camera wordt afgebeeld met behulp van uw smartphone.

Verbinden met een camera die al eerder is verbonden

De naam van de camera wordt afgebeeld in [Cameralijst]. Tik op [Starten] ernaast.

* Om te verbinden via een andere methode dan het scannen van een QR-code, kiest u een van de volgende verbindingsmethoden.

• Selecteer [Verbinden met de camera via One-touch (NFC)] → [Tik hier] om te verbinden via NFC.
    • Druk op de (wis-)knop op de camera om de SSID en het wachtwoord af te beelden, selecteer daarna [Verbinden met behulp van het SSID/wachtwoord van de camera] op de smartphone en voer de SSID en het wachtwoord in.
    • Afhankelijk van de smartphone, worden de overgebrachte bewegende beelden mogelijk niet correct weergegeven. Bijvoorbeeld, de bewegende beelden worden mogelijk niet vloeiend weergeven, of kan er geen geluid zijn.
    • Om originele films van XAVC HS en van 4K-films of XAVC S-films opgenomen in het [120p]-formaat over te brengen naar een iPhone, gebruikt u een iPhone 8 of nieuwer model. Merk op dat originele films van meer dan 100 Mbps of opgenomen in 4:2:2 10bit-formaat niet kunnen worden overgedragen, zelfs niet bij gebruik van een iPhone 8 of nieuwer model. Bovendien, om bewegende proxy-beelden in het XAVC HS-formaat over te dragen naar een iPhone, gebruikt u een iPhone 6s of nieuwer model.
    • Wanneer beelden op de camera worden geselecteerd en naar een smartphone worden verzonden, kunt u het formaat van de beelden veranderen door op de camera naar het MENU te gaan en [Smartphoneverbind.] → [Op cam. sel.+verz.] → [Formaat te verz. Bld] te selecteren.