ILCE-6600 : Stuur afbeeldingen

• Verzenden naar smartphone
    1. Op de camera : Druk op de knop (Afspelen) voor de afspeelmodus.
    2. Op de camera : Druk op de knop (Verzenden).
      Als u de knop Verzenden niet kunt gebruiken als gevolg van de Eigen toetsinstellingen, opent u MENU → (Netwerk) → [Fnct Naar smart. verz] → scherm [Naar smartph verznd] en selecteert u [Op dit apparaat selecteren] of [Op smartphone selecteren].
    3. Op de camera : Selecteer de beelden die u wilt overdragen. Een QR-code wordt afgebeeld op de camera.
    4. Op de smartphone : Open Imaging Edge Mobile op uw smartphone en ga als volgt verder.

Nadat Imaging Edge Mobile is geïnstalleerd

[Andere dan bovenstaande modellen] → [Verbinding/registratie van camera]

Een tweede (of volgende) camera toevoegen aan een eerder geïnstalleerde versie van Imaging Edge Mobile

[Verbinding/registratie van camera] → [Andere modellen registreren]

5. Op de smartphone :

Verbinden met een nieuwe camera

Selecteer [QR Code scannen]* en scan vervolgens de QR-code die op de camera wordt afgebeeld met behulp van uw smartphone.

Verbinden met een camera die al eerder is verbonden

De naam van de camera wordt afgebeeld in [Cameralijst]. Tik op [Starten] ernaast.

* Om te verbinden via een andere methode dan het scannen van een QR-code, kiest u een van de volgende verbindingsmethoden.

• Selecteer [Verbinden met de camera via One-touch (NFC)] → [Tik hier] om te verbinden via NFC.
    • Druk op de (wis-)knop op de camera om de SSID en het wachtwoord af te beelden, selecteer daarna [Verbinden met behulp van het SSID/wachtwoord van de camera] op de smartphone en voer de SSID en het wachtwoord in.
    • RAW-beelden zullen worden geconverteerd naar JPEG en verzonden. Wanneer [RAW & JPEG] of [RAW & HEIF] is geselecteerd, worden alleen JPEG- of HEIF-beelden verzonden.
    • Gebruik een iPhone 8 of een nieuwer model om XAVC S 4K-video's of oorspronkelijke gegevens van XAVC S HD-video's die zijn opgenomen in [120p]/[100p] te versturen naar een iPhone.
    • Afhankelijk van de smartphone, worden de overgebrachte bewegende beelden mogelijk niet correct weergegeven. Bijvoorbeeld, de bewegende beelden worden mogelijk niet vloeiend weergeven, of kan er geen geluid zijn.