ILCE-9 : Foto-instellingen

• Belichtingsmodus wijzigen
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
  • Witbalans
  • Zelfontspanner
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
    • Als je de modusdraaiknop op de camera gebruikt, wijzig je [de instellingen van de modusdraaiknop] in het Imaging Edge Mobile-menu naar [de bediening van de zijkant van de camera volgen].
  • Instellingen continu-opnamen
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
    • Als je de modusdraaiknop op de camera gebruikt, wijzig je [de instellingen van de modusdraaiknop] in het Imaging Edge Mobile-menu naar [de bediening van de zijkant van de camera volgen].
  • Fotogrootte
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
  • Kwaliteit
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
  • Locatiegegevens
  • Zoom
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.
    • Zoombediening wordt ondersteund wanneer een krachtige zoomlens is bevestigd, maar de zoomsnelheid is erg laag bij sommige lenzen.
  • Diafragmawaarde
  • Belichtingscompensatie
    • Het kan alleen op afstand veranderd worden als de belichtingscompensatie draaiknop van het cameratuig "0" is.
  • ISO-gevoeligheid
  • Sluitertijd
  • Automatische achtergrondoverdracht
    • De systeemsoftware van de camera moet zijn bijgewerkt.