ILCE-9 : Afbeeldingen verzenden of verwijderen

• Verzenden naar smartphone

Gebruik de camera voor de bediening hiervan.
    (1) Druk op de knop MENU op de camera
    (2) Selecteer (Wi-Fi) > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op smartphone]
    (3) De camera-afbeeldingen worden weergegeven op de smartphone. Selecteer de gewenste afbeeldingen en verzend ze via je smartphone
    Opmerking: XAVC-S- en AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden
    (1) Druk op de knop voor de afspeelmodus.
    (2) Druk op MENU en selecteer [Netwerk] of [Draadloos] > [Verzenden naar smartphone] > [Selecteren op camera] of [Selecteren op smartphone].

Opmerking: AVCHD-video's kunnen niet worden verzonden.
    Opmerking: als het menu niet over de optie [Netwerk]/[Draadloos] beschikt, selecteer je [Bewerken/kopiëren].

• RAW-beelden zullen worden geconverteerd naar JPEG en verzonden. Wanneer [RAW & JPEG] of [RAW & HEIF] is geselecteerd, worden alleen JPEG- of HEIF-beelden verzonden.
    • Gebruik een iPhone 8 of een nieuwer model om XAVC S 4K-video's of oorspronkelijke gegevens van XAVC S HD-video's die zijn opgenomen in [120p]/[100p] te versturen naar een iPhone.
    • Afhankelijk van de smartphone, worden de overgebrachte bewegende beelden mogelijk niet correct weergegeven. Bijvoorbeeld, de bewegende beelden worden mogelijk niet vloeiend weergeven, of kan er geen geluid zijn.