ILCE-QX1 : Stuur afbeeldingen

• Gebruik je smartphone om je afbeeldingen op de camera te bekijken

Gebruik hiervoor het scherm van de smartphone.
    Dit wordt weergegeven wanneer je (Instellingen) en [Camera-afbeeldingen tonen] selecteert.

• Het geluid kan niet worden afgespeeld.
  • Gebruik je smartphone om afbeeldingen van de camera naar je smartphone te kopiëren

Gebruik hiervoor het scherm van de smartphone.

Voor Android

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een kopieermethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer kopiëren
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Meerdere beelden kopiëren
    Selecteer een datum → rechtsboven → [Te kopiëren elementen selecter.] → Selecteer beelden om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Kopiëren op datum
    Selecteer rechtsboven → [Te kopiëren elementen selecter. ] → Selecteer een datum → -pictogram (kopiëren)

Voor iPhone/iPad

1. Verbind de camera met de smartphone.

2. Selecteer (Beeldreferentie) → (Beelden in camera bekijken).

3. Selecteer een kopieermethode uit de volgende opties:

- Eén beeld per keer kopiëren
    Selecteer een datum → Selecteer een beeld om te kopiëren → -pictogram (kopiëren)

- Meerdere beelden kopiëren
    Selecteer een datum → -pictogram (kopiëren) → Te kopiëren beelden select. → [Kopiëren]

- Kopiëren op datum
    Selecteer het -pictogram (kopiëren) → Selecteer een datum → [Kopiëren]

• RAW-afbeeldingen worden geconverteerd naar JPEG en gekopieerd. Als [RAW en JPEG] is geselecteerd, worden alleen JPEG-afbeeldingen gekopieerd.