Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit)

Windows-pc

Besturingssysteem:

Windows® 7 SP1*1/Windows® 8.1*1/Windows® 10*1

*1 Alleen 64-bit

Weergavescherm:

Minstens 1.280 × 720 pixels

Mac-computer

Besturingssysteem:

macOS 10.12 - 10.14

Weergavescherm:

Minstens 1.280 × 720 pixels

IPTC Metadata Preset

Windows-pc

Besturingssysteem:

Windows® 7 SP1*1/Windows® 8.1*1/Windows® 10*1

*1 Alleen 64-bit

Weergavescherm:

Minstens 1.280 × 720 pixels

Mac-computer

Besturingssysteem:

OS X v10.11 / macOS 10.12–10.14

Weergavescherm:

Minstens 1.280 × 720 pixels

PlayMemories Home / Action Cam Movie Creator

Windows-pc

Besturingssysteem:

Windows® 7 SP1/Windows® 8.1/Windows® 10

Weergavescherm:

Minstens 1.024 × 768 pixels

Mac-computer

* De Mac-versie van PlayMemories Home en Action Cam Movie Creator zal na maart 2020 niet meer beschikbaar zijn om te downloaden.

Besturingssysteem:

OS X v10.10–10.11 / macOS 10.12–10.13

Weergavescherm:

Minstens 1.024 × 768 pixels

Opmerking

• Zorg ervoor dat het besturingssysteem en alle stuurprogramma's zijn geüpdatet.
  • Sony kan de juiste werking niet in alle computeromgevingen garanderen.
  • Naast de bovenstaande systeemvereisten moet ook aan de systeemvereisten van het besturingssysteem worden voldaan.
  • Software die op de achtergrond wordt uitgevoerd, kan de prestaties van de software beïnvloeden.
  • Het kan voorkomen dat sommige video's niet vloeiend worden afgespeeld, zelfs in computeromgevingen waarbinnen de werking van de software wordt gegarandeerd. Dit is niet van invloed op de kwaliteit van video's die naar computers worden geïmporteerd of naar schijven worden geschreven.
  • Sluit een AC-adapter aan wanneer u een laptop gebruikt.
    De energiebesparingsfunctie kan de prestaties negatief beïnvloeden.
  • Het kan voorkomen dat u de verbinding niet kunt herstellen, zelfs nadat de computer is geactiveerd uit waak- of slaapstand.
  • Het kan voorkomen dat XAVC S-video's niet vloeiend worden afgespeeld op Mac OS X.

Handelsmerken

• Microsoft en Windows zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
  • Mac is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.
  • AVCHD, het AVCHD-logotype, AVCHD Progressive en het AVCHD Progressive-logotype zijn handelsmerken van Panasonic Corporation en Sony Corporation.
  • XAVC S en het XAVC S logo zijn handelsmerken van Sony Corporation.