Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit)

Windows-dator

Operativsystem:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Endast 64-bitarsversion

*2 Datorer med Intel- eller AMD-processorer (fungerar inte på datorer med ARM-processorer)

Bildskärm:

Minst 1 440 × 900 bildpunkter

Mac-dator

Operativsystem:

macOS 11, macOS 12, macOS 13

Bildskärm:

Minst 1 280 × 800 bildpunkter

IPTC Metadata Preset

Windows-dator

Operativsystem:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Endast 64-bitarsversion

*2 Datorer med Intel- eller AMD-processorer (fungerar inte på datorer med ARM-processorer)

Bildskärm:

Minst 1 280 × 720 bildpunkter

Mac-dator

Operativsystem:

macOS 12、macOS 13、macOS 14

Bildskärm:

Minst 1 280 × 720 bildpunkter

PlayMemories Home

Windows-dator

Operativsystem:

Windows® 10*1 *2/Windows® 11*2

*1 Endast 64-bitarsversion

*2 Datorer med Intel- eller AMD-processorer (fungerar inte på datorer med ARM-processorer)

Bildskärm:

Minst 1 024 × 768 bildpunkter

Mac-dator

Operativsystem:

OS X v10.10–10.11 / macOS 10.12–10.13

Bildskärm:

Minst 1 024 × 768 bildpunkter

Kamerastyrdosa CCB-WD1

Operativsystem:

Windows® 10/Windows® 11

macOS 11/macOS 12/macOS 13

Webbläsare:

Microsoft Edge/Google Chrome

OBS!

• Se till att operativsystemet är uppdaterat och att alla drivrutiner är uppdaterade.
  • Sony garanterar inte att alla funktioner fungerar i alla systemmiljöer.
  • Systemkraven för operativsystemet måste uppfyllas samt kraven ovan.
  • Programvara som körs i bakgrunden kan påverka programvarans prestanda.
  • Vissa filmer spelas eventuellt inte upp jämnt, inte ens i systemmiljöer där programvarudriften garanteras. Detta påverkar inte kvaliteten på filmer som har importerats till datorer eller skrivits till skivor.
  • Anslut en nätadapter när du använder en bärbar dator.
    Strömsparlägesfunktionen kan störa driften.
  • Du kan eventuellt inte återställa kommunikation efter att datorn återgår från vänteläge/viloläge.
  • XAVC S-filmer spelas eventuellt inte upp jämnt med Mac OS X.

Varumärken

• Microsoft, Windows och Microsoft Edge är registrerade varumärken eller varumärken för Microsoft Corporation i USA och andra länder.
  • Mac är ett registrerat varumärke för Apple Inc. och som är registrerat i USA och andra länder.
  • Google Chrome är ett varumärke eller registrerat varumärke för Google LLC.
  • AVCHD, AVCHD-logotypen, AVCHD Progressive och AVCHD Progressive-logotypen är varumärken för Panasonic Corporation och Sony Group Corporation.
  • XAVC S- och XAVC S-logotyperna är varumärken för Sony Group Corporation.