Imaging Edge Desktop

Een bureaubladapplicatie die de kwaliteit en efficiëntie verbetert van productiewerk

Downloaden Functies/technische gegevens Ondersteunde apparaten Gebruiksaanwijzing Veelgestelde vragen

Wat is Imaging Edge Desktop?

Imaging Edge Desktop is een bureaubladapplicatie die de drie functies van de Imaging Edge-serie (Remote, Viewer en Edit) integreert in één. Op het Home-scherm kunt u taken uitvoeren, zoals het starten en updaten van elke functie, inloggen op uw account en controleren van meldingen.

Klanten die macOS 11.0 gebruiken

Imaging Edge Desktop biedt op dit moment geen ondersteuning voor macOS 11.0.

Updates

• 20-10-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 3.0.01 is uitgebracht.
    - Als Imaging Edge Desktop al is geïnstalleerd, opent u dit en klikt u op [Bijwerken].
    • Het probleem waarbij de helderheid niet correct was na het veranderen naar een bepaalde Creat. uitstraling met behulp van Edit is opgelost.
    • Andere problemen zijn opgelost.
  • 29-7-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 3.0 is uitgebracht.
    • Helderheid, vervaging en scherptebereik toegevoegd aan opties van Edit.
    • Ondersteuning voor ILCE-7SM3 toegevoegd. HEIF-beelden kunnen niet worden weergegeven of bewerkt.
    • (Toegevoegd op 14-9-2020) Om HEIF-bestanden te converteren naar het JPEG- of TIFF-formaat, gebruikt u HEIF Converter. HEIF Converter
  • 20-5-2020
    Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) 2.1.00 (Mac) is uitgebracht.
    • Ondersteuning voor macOS 10.15 toegevoegd.
    • Ondersteuning voor het vereenvoudigd maken van Time-lapse-films in macOS 10.15 toegevoegd.
  • 9-4-2020
  • 10-3-2020
    Imaging Edge Desktop 1.0.01 (Mac) is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 18-12-2019
  • 27-11-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.02 (Mac) is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 7-10-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.01 is uitgebracht.
    • Enkele problemen verholpen.
  • 7-8-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 2.0.00 is uitgebracht.
    • De beeldkwaliteit van de RAW-ontwikkeling is verbeterd.
    • Ondersteuning voor RAW-gegevens van de ILCE-7RM4.*
    • De prestaties van RAW-ontwikkeling en het op afstand maken van opnamen zijn verbeterd.
    • Ondersteuning voor het op afstand maken van opnamen met Wi-Fi-verbindingen.

* Wanneer u RAW-gegevens van de ILCE-7RM4 gebruikt, moet u de update naar de nieuwe versies uitvoeren.

• 30-1-2019
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.4.00 is uitgebracht.
    • Ondersteunt het maken van time-lapse-films. (Viewer)
    • Ondersteunt het gebruik van de vergelijkingsweergave en de verzamelingsfunctie. U kunt nu makkelijker de gewenste foto's selecteren. (Viewer)
    • Ondersteunt het automatisch bijwerken voor Overlay weergeven. U kunt er stop-motion-films mee maken. (Remote)
    • Verbeterde stabiliteit. (Remote/Viewer/Edit)
  • 10-10-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.3.01 is uitgebracht.
    • Stabiliteit is verbeterd.

* Degenen die het product gebruiken waarvan de belangrijkste systeemsoftware-updates na 10 oktober 2018 uitkomen of de updates die later uitkomen, hebben Imaging Edge (Remote / Viewer / Edit) 1.3.01 of later nodig.

• 12-7-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.3.00 is uitgebracht.
    • Stabiliteit is verbeterd.
  • 8-5-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.2.00 is uitgebracht.
    • Opname-interval van 0,5 seconden is toegevoegd aan de instellingen voor pixelverschuiving-multi-opname.

* Het model (ILCE-7RM3) vereist een systeemsoftware-update (naar versie 1.10 of later).

• Stabiliteit is verbeterd.
  • 27-2-2018
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.1.00 is uitgebracht.
    • Circa 10% snellere gegevensoverdracht voor opnamen op afstand vanaf pc.
    • Circa 65% snellere reactie voor aanpassing van RAW-beelden.
    • Verbeterde betrouwbaarheid bij gebruik van netwerkstation.
    • Verbeterde operabiliteit, detectie van stand (verticaal/horizontaal) tijdens opnamen op afstand, opgave belichtingstijd voor bulbopnamen, verbeterde functie voor beeldfilter, enz.

*1 De overdrachtssnelheid is gemeten met gebruikmaking van α7R III, SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) en ongecomprimeerd RAW (L: 7952 x 5304)+JPEG Extra fine.

*2 Gemeten met: CPU Intel® Core™ i7-6700 Processor 3.40GHz, geheugen 8 GB, OS Windows® 7 Professional en ongecomprimeerd RAW (α7R III, L: 7952 x 5304)

• 14-12-2017
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.0.01 is uitgebracht.
    • Het probleem waarbij in het midden van een beeld een zwarte vlek kon verschijnen bij het ontwikkelen van een RAW-bestand, is opgelost.
    • Het probleem waarbij de opnamedatum en -tijd niet werden opgenomen in een JPEG-bestand wanneer een JPEG werd uitgevoerd vanuit een RAW-bestand dat is vastgelegd met ILCE-9 of ILCE-7RM3, is opgelost.
    • Het probleem waarbij onder bepaalde omstandigheden lijnen werden weergegeven in de uitvoer van beelden bij het ontwikkelen van een RAW-bestand, is opgelost.
    • Andere problemen zijn opgelost.

* De instellingen van [Kleurbeheer (Beeldschermprofiel)] en [Doel opslagmap en bijbehorend extern programma in “Remote”] die zijn ingesteld in Ver.1.0.00 worden opnieuw ingesteld door de update. Stel deze instellingen opnieuw in na de update. (alleen Windows®)

• 16-11-2017
    Imaging Edge (Remote/Viewer/Edit) 1.0.00 is uitgebracht.

Downloaden en installeren

1. Download vanaf de download-website het exe- of dmg-bestand.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand.
    Voor Windows: Imaging Edge Desktop wordt op uw computer geïnstalleerd en het Home-scherm wordt automatisch weergegeven.
    Voor Mac: Een map met daarin het bestand "ied_x_x_xx.pkg" wordt geopend. Dubbelklik op "ied_x_x_xx.pkg" om Imaging Edge Desktop te installeren. Nadat het is geïnstalleerd, start u het door (Imaging Edge Desktop) te selecteren in de applicatiemap.

Als de knop [Downloaden] wordt weergegeven op het Home-scherm

Remote/Viewer/Edit is nog niet geïnstalleerd op de computer.

1. Klik op [Downloaden].
    De functie Remote/Viewer/Edit wordt gedownload. Slechts één bestand wordt gedownload.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (exe of "IE_INST.pkg").

Als de knop [Bijwerken] wordt weergegeven op het Home-scherm

Remote/Viewer/Edit is reeds geïnstalleerd en er is een update beschikbaar.

1. Klik op [Bijwerken].
    Het updatebestand voor de functie Remote/Viewer/Edit wordt gedownload. Slechts één bestand wordt gedownload.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (exe of "IE_INST.pkg").

Als de knop [Downloaden] en de knop [Bijwerken] beide niet worden weergegeven op het Home-scherm

De meest recente versie van Imaging Edge Desktop (Remote/Viewer/Edit) is geïnstalleerd. Gebruik deze versie.