PlayMemories Mobile is een gratis app die het mogelijk maakt beelden naar uw smartphone over te dragen en opnamen op afstand te maken met een Wi-Fi-compatibele Sony-camera.

Foto's en video's kunnen zodra ze zijn opgenomen worden overgedragen naar een smartphone/tablet

U kunt meerdere foto's tegelijk overdragen in 2megapixel-formaat of in hun origineel formaat. Nadat ze zijn overgedragen kunt u uw beelden van hoge kwaliteit delen op sociale netwerken of via e-mail.

NFC Wi-Fi

Opnamen op afstand maken via uw smartphone

U kunt opnamen op afstand maken in elke belichtingsmodus (P/A/S/M) terwijl u het beeld bekijkt op uw smartphone.
Dit is handig als u scènes wilt opnemen waarbij u de camera niet rechtstreeks wilt aanraken, bijvoorbeeld nachtbeelden, waterstromen, opnamen met lange sluitertijd en macro-opnamen.

Kenmerken van meest recente versie

Bijgewerkte gebruikersinterface voor foto-/video-opnamen

Bedieningspaneel dat het mogelijk maakt zich te concentreren op de opname en instellingen te configureren

Intuïtieve bedieningselementen waarmee u instellingen snel kunt wijzigen

Bedieningselementen die de voordelen van tablets met een groot scherm benutten