PlayMemories Mobile är ett gratisprogram som gör att du kan överföra bilder till din smartphone och ta bilder på distans med hjälp av kameror som är kompatibla med Sony Wi-Fi.

Stillbilder och videoklipp kan överföras till en smartphone/surfplatta när de har tagits

Flera stillbilder kan överföras i 2megapixels storlek eller i sin ursprungliga storlek på en gång. Efter överföringen kan du omedelbart dela dina bilder i hög kvalitet på sociala nätverk eller via e-post.

NFC Wi-Fi

Fjärrstyr fotografering via din smartphone

Du kan ta bilder via fjärrstyrning i varje exponeringsläge (P/A/S/M) medan du ser bilden på din smartphone.
Detta är praktiskt när du tar bilder där du inte vill röra kameran som t.ex. kvällsbilder, vatten som rinner, lång exponering och makrofotografering.

Senaste versionen innehåller

Uppdaterat användargränssnitt för stillbilder/videoinspelning

Manöverpanel som gör att du kan koncentrera dig på att ta bilder och konfigurera inställningar

Intuitiva kontroller som gör det möjligt att snabbt ändra inställningarna

Kontroller som utnyttjar surfplattors stora skärmar