Basisbewerkingen "PlayMemories Home" (voor Mac)

Welkom bij PlayMemories Home!

In de speciale "PlayMemories Home"-editie voor Mac kunt u foto's en video's op uw Mac beheren en bewerken.

Laten we beginnen met het importeren van foto's en video's naar uw Mac!

Foto's en video's uit uw camera importeren

In "PlayMemories Home" kunt u foto's en video's die u hebt gemaakt op uw Mac importeren.

1. Sluit uw digitale (video-)camera of smartphone met behulp van de meegeleverde of ingebouwde USB-kabel aan op de Mac. Of plaats een extern medium zoals een geheugenkaart in de Mac.

Het scherm voor het importeren van foto's en video's wordt automatisch weergegeven.

2. Volg de instructies op het scherm voor het importeren van foto's en video's.

[Tip]

- Video's worden automatisch naar 30p geconverteerd.

[Notitie]

- Voor het verwerken van video's in de indeling mpeg2/avchd sluit u uw digitale Sony (video)camera, etc. aan.

Back to TOP