Huvudfönstret i "PlayMemories Home"

Delar och kontroller i huvudfönstret

A. Bildskärmsväxlingsområde

Thumbnail/Details/Kalendervy:

Klicka för att växla visningslägen (miniatyrbild/detaljer/kalendervy).

Sök:

Du kan söka bilder eller videoklipp från uppgifter som filnamn, kommentar, etikett, rankning, mediefiltyp eller namnet på den kamera du tog bilder eller videoklipp med.

B. Verktygsområde

Från verktyget området är följande funktioner tillgängliga för foton och videor.
- Importera från en kamera, minneskort, osv.
- Exportera till en kamera, minneskort, osv.
- Redigera foton och videoklipp
- Bearbeta RAW-bild
- Skapa en skiva
- Öppna foton och videoklipp med ett annat program än "PlayMemories Home"
(Ställ in applikationen i god tid i inställningsmenyn.)

[Tips]

- Efter anslutning av Sony digital videokamera eller digitalkamera kommer olika funktioner att finnas tillgängliga på "PlayMemories Home" beroende på den anslutna enheten.

[Observera]

- Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga beroende på land/region.

C. Platser för mediafiler

Announce:

Klicka för att visa informationen (senaste programuppdateringen osv.) från Sony i en lista.

Alla:
Favoriter:

Klicka för att visa mediefiler betygsatta med .

Kameror och media:

Klicka för att visa mediefiler lagrade på den anslutna kameran eller på inspelningsmedia, till exempel ett minneskort eller skiva.

Hårddisk:

Klicka för att visa mediefiler från en mapp på en enhet i datorn eller en extern hårddisk.

D. Miniatyrikoner

Foto med multivinkelsvepning

RAW-data

RAW+JPEG-data

HybridRec

Ljudmeddelande

Foto/video 3D-foto/3D-panorering inspelad i 3D

Redigerade mediefiler

Video som "Highlight Playback" sparats till

Huvudsaklig mediefil i en seriegrupp

Mediafil med platsinformation från GPS

Mediafil importerade förra gången

Actionvideokamera som spårar information

4K-video

Video inspelade med hög hastighet

Video skapade med ”Skapa multivy”

Sound Photo

En video spelas in samtidigt

Markörer av Ansiktsigenkänning

Markörer av Leendeigenkänning

Markörer av Markering

Markörer av Stillbildstagning

Back to TOP