"PlayMemories Home" Grundläggande funktioner (Windows)

Välkommen till "PlayMemories Home"

Med "PlayMemories Home" kan du hantera och redigera foton och videoklipp på din dator.

Låt oss börja med att importera bilder och videoklipp till din dator

Importera foton och videoklipp i kameran

"PlayMemories Home" låter dig importera foton och videoklipp som du har tagit till din dator.

1. Anslut din digitala videokamera, digitalkamera eller smartphone till datorn osv., med den medföljande eller inbyggda USB-kabeln. Eller sätt in ett extern media som ett SD-kort eller "Memory Stick" i datorn.

Följande skärm visas automatiskt.

2. Välj "Importera mediefiler".

En skärm som guidar dig genom import av foton och videor visas.

3. Importera foton eller videoklipp genom att följa instruktionerna på skärmen.

[Tips]

- Efter anslutning av Sony digital videokamera eller digitalkamera kommer olika funktioner att finnas tillgängliga på "PlayMemories Home" beroende på den anslutna enheten.

[Observera]

- Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga beroende på land/region.