SONY

Compatibiliteitsinformatie van de functie

Selecteer een functie.

Ademhalingscompensatie

Deze functie corrigeert voor het fenomeen waarbij de kijkhoek verandert afhankelijk van de scherpstellingsafstand bij het opnemen van bewegende beelden.
Je kunt ademhalingscompensatie gebruiken op camera's en lenzen die deze functie ondersteunen.
(Voor informatie over de instellingen van ademhalingscompensatie, raadpleeg je het item "Lenscompensatie" in de helpgids van je camera.)

Kijk hieronder voor de camera's en lenzen die ademhalingscompensatie ondersteunen.
(Afhankelijk van je land of regio zijn bepaalde weergegeven producten mogelijk niet verkrijgbaar)

• ILCE-1

• Deze functie is beschikbaar nadat de firmware van de camera is ge-upgrade naar versie 2.00 of hoger.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7SM3

• Deze functie is beschikbaar nadat de firmware van de camera is ge-upgrade naar versie 3.00 of hoger.
  • ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ILCE-7M4

• ILCE-6700

• ZV-E1

• ILME-FX6

• Deze functie is beschikbaar nadat de firmware van de camera is ge-upgrade naar versie 2.00 of hoger.
  • ILME-FX30

• ILME-FX3

• Deze functie is beschikbaar nadat de firmware van de camera is ge-upgrade naar versie 3.00 of hoger.
  • ILME-FR7

• MPC-2610

• ILX-LR1

pagetop