Compatibiliteitsinformatie van de functie

Selecteer een functie.

Beeldstabilisatie gecoördineerd door body en lens

De camerabody en lens coördineren samen de beeldstabilisatie waardoor een effectievere stabilisatie van het beeld mogelijk is dan anders mogelijk zou zijn.
In de functie voor het opnemen van bewegende beelden stel je de beeldstabilisatie in op [Actief]/[Dynam. actief] voordat je opneemt.

Zie hieronder voor informatie over camera's en lenzen die compatibel zijn met beeldstabilisatie gecoördineerd door body en lens.
(Afhankelijk van je land of regio zijn bepaalde weergegeven producten mogelijk niet verkrijgbaar)

• ILCE-1

• Deze functie is beschikbaar nadat de firmware van de camera is ge-upgrade naar versie 2.00 of hoger.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ZV-E1

• MPC-2610

pagetop