Information om funktionskompatibilitet

Välj funktion.

Andningskompensation

Denna funktion kompenserar för fenomenet där bildvinkeln ändras beroende på skärpeinställningsavståndet under filminspelning.
Andningskompensation går att använda för kameror och objektiv med stöd för den funktionen.
(Se "Objektivkomp." i kamerans hjälpguide för närmare information om andningskompensationsinställningar.)

Se nedan vilka kameror och objektiv som har stöd för andningskompensation.
(Det kan hända att vissa av produkterna som visas inte finns i ditt land eller din region)

• ILCE-1

• Funktionen blir tillgänglig när kamerans inbyggda programvara har uppgraderats till ver. 2.00 eller senare.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7SM3

• Funktionen blir tillgänglig när kamerans inbyggda programvara har uppgraderats till ver. 3.00 eller senare.
  • ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ILCE-7M4

• ILCE-6700

• ZV-E1

• ILME-FX6

• Funktionen blir tillgänglig när kamerans inbyggda programvara har uppgraderats till ver. 2.00 eller senare.
  • ILME-FX30

• ILME-FX3

• Funktionen blir tillgänglig när kamerans inbyggda programvara har uppgraderats till ver. 3.00 eller senare.
  • ILME-FR7

• MPC-2610

• ILX-LR1