Information om funktionskompatibilitet

Välj funktion.

Bildstabilisering med koordinering mellan hus och objektiv

Kamerahuset och objektivet utför bildstabilisering koordinerat, vilket gör det möjligt att stabilisera bilder på ett effektivare sätt än vanligt.
Ställ in bildstabiliseringen på [Aktiv]/[Dynamisk aktiv] i filmläge innan du börjar filma.

Se nedan för information om vilka kameror och objektiv som är kompatibla med bildstabilisering med koordinering mellan hus och objektiv.
(Det kan hända att vissa av produkterna som visas inte finns i ditt land eller din region)

• ILCE-1

• Funktionen blir tillgänglig när kamerans inbyggda programvara har uppgraderats till ver. 2.00 eller senare.
  • ILCE-9M3

• ILCE-7RM5

• ILCE-7CR

• ILCE-7CM2

• ZV-E1

• MPC-2610

pagetop