De volgende webpagina biedt informatie over services en toepassingen met betrekking tot Creators' Cloud.

Creators' Cloud Service en toepassing
  • Catalyst Browse
  • Catalyst Prepare
  • Catalyst Prepare Plugin
  • Ci Media Cloud
  • Creators' App
  • Discover
  • Imaging Edge Desktop
  • Imaging Edge Mobile
  • IPTC Metadata Preset
  • Monitor & Control
  • Remote Camera Tool
  • Transfer & Tagging

Video's bewerken op een smartphone of tablet

Movie Edit add-on

Movie Edit add-on is een videobewerkingsapplicatie voor smartphones dat gebruikmaakt van intelligent omlijsten en beeldstabilisatie om vloeiend opgenomen beelden te maken, soortgelijk aan een gimbal.

Ondersteunde apparaten: ILCE-7C, ILCE-7M4, ZV-E1, ZV-E10, ZV-1F, ZV-1M2, ZV-1, DSC-RX100M7, DSC-RX0M2

Uw Sony-camera als een webcam gebruiken

Imaging Edge Webcam

U kunt Sony-camera verbinden met een computer en gebruiken als een webcam van hoge kwaliteit op een livestreaming-/webconferentieservice.

Beelden beheren en bewerken op een computer

PlayMemories Home

In "PlayMemories Home" kunt u foto's en video's op uw pc beheren en bewerken.

• Downloaden van PlayMemories Home versie 5.5 (versie voor 32-bits besturingssystemen) werd beëindigd op 31 maart 2020.
    De downloadservice voor de Mac-versie van PlayMemories Home stond gepland om te worden beëindigd op 31 maart 2020. Echter, de periode is verlengd en downloaden is nog steeds mogelijk.
  • Niet compatibel met modellen die in 2020 of later zijn uitgekomen (behalve voor ZV-1, ILCE-7RM4A, ILCE-7RM3A, FDR-AX45A, en FDR-AX43A).

Functies toevoegen aan uw camera

PlayMemories Camera Apps

Deze service stelt u in staat om functies naar wens toe te voegen door de bijbehorende applicaties te installeren op uw camera.

• Sommige applicaties kosten geld of vereisen een betaling.

Software waarvoor de downloadservice is beëindigd

De downloadservice is beëindigd voor de onderstaande software. De opvolgende software voor elk ervan biedt soortgelijke functionaliteit.

Imaging Edge Mobile Plus

De naam van Imaging Edge Mobile Plus is gewijzigd in Creators' App. Wanneer u Imaging Edge Mobile Plus 1.0 updatet, wordt Creators' App 2.0 automatisch geïnstalleerd.

Action Cam Movie Creator

Gebruik PlayMemories Home om een film te bewerken en Multi View-weergave te gebruiken.
Gebruik Imaging Edge Desktop (Viewer) om een time-lapse-film te maken.

Action Cam App

Gebruik PlayMemories Home om een film te bewerken op uw computer.
Gebruik Imaging Edge Desktop (Viewer) om een time-lapse-film te maken op uw computer.

HEIF Converter

Om met HEIF-beelden te kunnen werken, downloadt u HEIF-extensie voor Imaging Edge Desktop (Viewer/Edit).

PlayMemories Mobile

De opvolg-applicatie Imaging Edge Mobile heeft dezelfde functionaliteit.

Image Data Conerter / Sony RAW Driver

Om RAW-gegevens te verwerken, gebruikt u Imaging Edge Desktop (Viewer/Edit).

Remote Camera Control

Om de camera vanaf afstand te bedienen, gebruikt u Imaging Edge Desktop (Remote).

Music Transfer

PlayMemories Home biedt de zelfde functie als deze software (alleen voor Windows). Start PlayMemories Home en selecteer [Extra] > [Music Transfer].

PMB(Picture Motion Browser)

Om beelden te importeren en te bekijken, gebruikt u PlayMemories Home zoals hierboven beschreven.

De volgende software kan vanaf eind maart 2020 niet meer worden gedownload.

• MVR Studio
  • Wireless Auto Import

Handelsmerken

• Adobe en Premiere zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.
  • Andere systeemnamen, productnamen en servicenamen zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van elk betreffend bedrijf. In deze gebruiksaanwijzing worden de aanduidingen ® en ™ mogelijk niet in alle gevallen gebruikt.