Vanliga frågor

F: Meddelandet "PlayMemories Home kan inte installeras på den här datorn." visas.

S: Det är möjligt att det installerade operativsystemet inte stöds. Se till att ett operativsystem som stöds används.

F: Vad kan jag göra med funktionen Skapa multivy?

S: Du kan använda de två funktionerna nedan:
- Slå ihop upp till 4 videoklipp på en skärm.
- Skapa en video där olika data, som t. ex. hastighet och bana kombineras, genom att använda GPS-informationen.
* Den här funktionen är endast tillgänglig med videoklipp som tagits av Action Cam med GPS-funktionerna.
- Sakta ner videohastigheten i en del eller i hela klippet för att redigera.

F: När Multivy skapas så stämmer inte flaggorna för Start/Mål överens med färdvägens skärmbild.

S: Om Multivy inte stämmer överens med skärmbilden för MacBook Retina 15 tum, så måste den uppgraderas till OS X 10.9.

F: Man kan inte spela upp videoklipp som har spelats in med en Sony-kamera i iMovie eller iPhoto.

S: Videoklipp i formatet MPEG2/AVCHD kan inte spelas upp på din Mac. För att kunna spela upp dem på din Mac måste du konvertera dem till MP4-format från [Konvertera] i "PlayMemories Home".

F: Kan jag öppna foto- eller videofiler genom att använda "PlayMemories Home" tillsammans med iPhoto eller iMovie?

S: Man kan inte öppna foto- eller videofiler även om man ställer in iPhoto eller iMovie från [Öppna med program] i "PlayMemories Home".